SCM Bandsåg Formula s

Professionella bandsågar med hög precision för träarbetare och snickerier

Formelns 440p är den bästsäljande formelbandsågen i Nordamerika. Den italienskt designade och tillverkade maskinen anses vara den främsta bandsågen att använda för de mest kräsna proffsen och hobbyister. Med ingenjörs- och designfunktioner som inte finns någon annanstans, är det lätt att se varför detta är den mest sålda maskinen i vår formelserie. Kraftfulla enfasmotorer (4,8 hk), kraftiga stora gjutjärnsbalanserade hjul med spont- och spårsystem för enkelt byte av gummidäck och robusta gjutjärns- och stålkomponenter med lättanvända kontroller och oöverträffade säkerhetsfunktioner gör detta valfri bandsåg för tusentals!

Formeln s 540p är storebror till S 440p. För den som letar efter enfaskraft, men med större hals för ökad sågkapacitet, är detta maskinen för dig. Med alla funktioner hos sin mindre bror är denna bandsåg för när du behöver såga om upp till 20″ material. Med rätt blad kan du enkelt göra dina faner av dessa stora omsågningsprojekt!

Formelns 640p är besten i bandsågarna i Professional Series. Denna bandsåg kommer i antingen enfas eller 3-fas beroende på dina elektriska specifikationer och produktionsbehov. Med enfaseffekt får du en tålig 4,8hk bandsåg. Om du har högre produktion eller främst sågar om kan du skaffa dig den 3-fasiga versionen med hela 9 hk! Med så robust kraft kan du enkelt såga om 24″ stockar samtidigt som du fortfarande har förmågan att göra fint intrikat scrollarbete. Oavsett vad dina projektbehov är, levererar S 640p!

formula s 740p, formula s 840p och formula s 940p Industrial Series Bandsågar

Den industriella serien av bandsågar enligt formel kommer med ännu tyngre funktioner och större motorer. Dessa maskiner är alla 3-fas och är avsedda för tung sågning och används till och med i icke-träapplikationer inom avancerade materialindustrier.

Vi säljer och servar SCM Bandsåg Formula s

SCM Bandsåg Formula s reservdelar, service, köp av maskin med mera.

    Vi svarar inom 1-2 arbetsdagar


    matarverk-steff-2048
    matarverk-steff-2044
    matarverk-steff-2038-Cl