SCM Minimax cu 410es

Universal kombinerad maskin med all minimax-kvalitet, till det mest överkomliga priset, idealisk för krävande hobby- och hantverksverkstäder. De utmärkande egenskaperna hos alla våra kombinerade träbearbetningsmaskiner är:

ENKEL
Systemet med öppning av arbetsbord mot insidan av maskinen garanterar en utmärkt ergonomi.
Alla träbearbetningskombimaskiner är utrustade med anodiserad-extruderade styrningar med stöd och snabblåsning och ett effektivt matningssystem för hyveln. Dessa funktioner gör dessa maskiner lätta att använda för alla typer av bearbetning.

FLEXIBILITET
Maximal flexibilitet vid användning av fräsar, med spindelformaren utrustad med olika hastigheter. Maskinerna är utrustade med spindelformarhuv med mikrometrisk justering, mycket användbar för formarbeten.
Spännoperationerna (tillval) är lätta tanken till aluminiumvagnen och den dedikerade hastigheten

PRECISION
En tippbar sågenhet, med glidning av den anodiserade aluminiumvagnen bredvid bladet för bättre skärprecision är bara en del av standardutrustningen för minimax träbearbetningsmaskiner.
Lyft och tippning av enheten med praktiska handhjul garanterar en enkel inställning bland olika bearbetningar.

SÄKERHET
Riktiga CE-säkerhetsanordningar, som axelskyddet för att utföra formningsoperationer och arbeta på böjda profiler. Bearbetningen på hyveln är mycket enkel tack vare de stora dimensionerade ytborden. Upptäck “Xylent” skärhuvudet, tillgängligt för denna maskin.

Vi säljer och servar SCM Minimax cu 410es

SCM Minimax cu 410es reservdelar, service, köp av maskin med mera.

    Vi svarar inom 1-2 arbetsdagar


    matarverk-steff-2048
    matarverk-steff-2044
    matarverk-steff-2038-Cl